Hallo 2022!

”Je zou er iets mee moeten doen.”, Dat heb ik nu inmiddels zo vaak te horen gekregen dat ik het maar eens een kans ga geven. Fotograferen doe ik al heel wat jaren met veel plezier, en het lijkt me een mooie uitdaging om te proberen het moois dat ik zie te delen met meer mensen.

NatureLaurie
Ontmoeting met een ree

Natuur fotograferen blijft natuurlijk de basis. Maar mijn achtergrond in biologie en ecologie zou ik daar graag meer bij gebruiken. De wandelingen, reizen, verhalen en wetenswaardigheden achter de foto’s. Ik haal er veel plezier uit, hopelijk jullie vanaf nu ook.

”Je zou er iets mee moeten doen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: